Još jedan kamen temeljac i jedan početak radova

Globe Trade Centre S.A. (GTC), jedna od vodećih kompanija za komercijalne nekretnine u Centralnoj, Istočnoj i Južnoj Evropi, postavila je danas kamen temeljac za izgradnju ADA MALL-A, šoping centra najnovije generacije nadomak Ade Ciganlije.

Ada Mall, sa adresom u Radničkoj ulici, prostiraće se na preko 34.000m2 i uz jedinstveno šoping iskustvo ponudiće Srbiji brendove kojih do sada nije bilo u našoj zemlji. Nova destinacija imaće pet spratova komercijalnog prostora i tri nivoa podzemnog parkinga sa oko1000 parking mesta, povezanih u jednu celinu. Prodavnice i butici smestiće se na prva tri sprata, dok će se na ostalima nalaziti kafići, restorani i dodatna, višenamenska postrojenja.

izvor bizlife.rs

Osim toga, na Trošarini u ulici Save Maškovića počinje gradnja maloprodajnog objekta LIDL i objekat bi trebalo da bude završen u septembru. Pošto se objekat gradi na više lokacija i ako budu završeni u različito vreme svi će istovremeno biti otvoreni verovatno u 2018. godini. Osim na Voždovcu, marketi će biti izgrađeni i na Vidikovcu, Zvezdari i u Borči.

Podelite...Share on Facebook0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0Share on LinkedIn0Email this to someone